Вие сте тук:

НачалоЗа нас
Екип от висококвалифицирани специалисти

Нашият екип

Екип от професионалисти, готов да отговори на всичките ви изисквания. Моля свържете се нашите служители за допълнителна информация.

IMG_1326
Оля Цонева

Маркетинг директор

Оля отговаря за маркетинга и ПР на фирмата, участието в изложения и панаири.

Румяна Спасова

Конслутант продавач

Човекът, който ще ви посрещне в нашия шоурум и ще отговори на всичките ви въпроси.

Шоурум

В нашия шоурум намиращ се в гр. София, бул. Цар Борис III № 93 предлагаме богато разнообразие от текстилни продукти за дома и бизнеса.

За фирмата

  • Профил
    • Перфект Качар ООД е българска фирма с 100% частно участие. Фирмата се занимава с продажба на едро и дребно на текстилни продукти от 1998г. През 1999г. откриваме първият шоурум на бул. Васил Левски. През 2001г. разширяваме дейността си в текстилните продукти, като ставаме официален представител на турския холдинг Качар Текстил, чиято първа фабрика е основана през 1945г. в гр. Бурса, Турция. Перфект Качар предлага над 300 десена дамаски, с различна структура и цветова гама. Фирмата предлага голямо разнообразие от интериорен текстил: дамаски, пана за възглавници и плат за покривки за маси за вашия дом и ресторант. Предлагаме и ушиване на покривките за маси по размери, както и тишлайфери, салфетки и карета. В момента нашия шоурум се намира на бул.”Цар Борис III” 93.
  • Кариери
    • Няма свободни позиции